Kwarkcroissants
2006-10-05- Vaardigheidsniveau: Simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Porties : 4
- Bereidingstijd : 20m
Ingrediënten
- Ingrediënten
100 g mascarpone (bakje à 250 g)
300 ml magere fruitkwark citroen (beker à 500 g)
20 g amandelschaafsel (zakje à 45 g)
1 zak roombotercroissants (4 stuks)
1 blikje perzikschijfjes op siroop (225 g)
1 eetlepel oranje marmelade (pot à 450 g)
1 eetlepel poedersuiker
Werkwijze
Stap1
Bereiden
Mascarpone door fruitkwark scheppen. In droge koekenpan amandelschaafsel lichtbruin roosteren, op bord laten afkoelen. Croissants met kartelmes in lengte opensnijden. Perzikschijfjes laten uitlekken. Fruitkwark over onderste helften van croissants verdelen. Perzikschijfjes erop leggen. Afdekken met bovenste helften van croissants. Marmelade heel dun over croissants smeren. Bestrooien met amandelschaafsel en poedersuiker. Direct serveren.
ALs je op een snelle manier iemand wilt imponeren. Eet smakkelijk, want ze zijn heerlijk.
Gemiddelde waardering
(3.5 / 5)
10 keer beoordeeld
Gerelateerde recepten:
Info voedingswaarde
Deze informatie is per portie.
-
Vegetarisch
Ja -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Geplaatst door koken20 aan 08-09-2009
lekker
Geplaatst door ahhadouch aan 13-09-2009
mmmmmmmmmm,ikheb trek gekregen