Kwarkcroissants

2006-10-05
  • Porties : 4
  • Bereidingstijd : 20m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • Ingrediënten
    100 g mascarpone (bakje à 250 g)
    300 ml magere fruitkwark citroen (beker à 500 g)
    20 g amandelschaafsel (zakje à 45 g)
    1 zak roombotercroissants (4 stuks)
    1 blikje perzikschijfjes op siroop (225 g)
    1 eetlepel oranje marmelade (pot à 450 g)
    1 eetlepel poedersuiker

Werkwijze

Stap1

Bereiden

Mascarpone door fruitkwark scheppen. In droge koekenpan amandelschaafsel lichtbruin roosteren, op bord laten afkoelen. Croissants met kartelmes in lengte opensnijden. Perzikschijfjes laten uitlekken. Fruitkwark over onderste helften van croissants verdelen. Perzikschijfjes erop leggen. Afdekken met bovenste helften van croissants. Marmelade heel dun over croissants smeren. Bestrooien met amandelschaafsel en poedersuiker. Direct serveren.

ALs je op een snelle manier iemand wilt imponeren. Eet smakkelijk, want ze zijn heerlijk.

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(3.5 / 5)

3.5 5 10
Beoordeel dit recept

10 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Vermicelli seffa als nagerecht

    Vermicelli seffa als nagerecht

  • Griesmeelcake met vanillevla

    Griesmeelcake met vanillevla

  • Maanzaadbroodjes met abrikozengelei en chocolade

    Maanzaadbroodjes met abrikozengelei en chocolade Recept

  • Mille-feuille met bladerdeeg en banketbakkersroom Recept

    Mille-feuille met bladerdeeg en banketbakkersroom Recept

  • Clafoutis van peren en frambozen

    Clafoutis van peren en frambozen

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (2)

  1. Geplaatst door koken20 aan 08-09-2009

    lekker

  2. Geplaatst door ahhadouch aan 13-09-2009

    mmmmmmmmmm,ikheb trek gekregen

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.