Lasagna met geitenkaas en spinazie
2006-09-28- Vaardigheidsniveau: Simpel
- Toevoegen aan favorieten
Ingrediënten
- Ingrediënten:
olijfolie
ui
knoflook
rundergehakt
verse spinazie
geitenkaas
lasagnebladen
Werkwijze
Stap1
Bereiding:
- verhit olijfolie, bak hierin ui tot hij glazig is, en voeg dan uitgeperste knoflook toe en gehakt.
- bak tot het gehakt rul is, zet het dan even apart.
- verhit weer olijfolie, roerbak hierin verse (of diepvries) spinazie tot het meeste vocht eruit is.
- voeg de geitenkaas toe, en bak nog totdat het een mooi mengsel is.
- vet een ovenschaal in, leg hierin een laagje gehaktmengsel, dan lasagnebladen, dan een laagje spinaziemengsel, dan weer lasagnebladen, dan weer gehaktmengsel, lasagnebladen, spinaziemengsel, lasagnebladen. Strooi er geraspte kaas over.
De lasagnbladen moet je ffe kijken op de verpkaking of je die moet voorkoken of niet. Want dat verschilt per pak.
eet smakelijk Homisa 😉
ps. als ik het maak, zal ikw el een foto toevoegen.
Gemiddelde waardering
(5 / 5)
1 keer beoordeeld
Gerelateerde recepten:
Info voedingswaarde
Deze informatie is per portie.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Geplaatst door homisa aan 28-09-2006
thanxssss..
ik laat je het je wel weten hoe het heeft gesmaakt…
boesa choekran bezaf
Geplaatst door homisa aan 01-10-2006
salaam
hij was super heb het 2 keer gemaakt. de tweede keer heb ik het met filo daag gemaakt en dat is ook heel lekker… choekran…groetjes
Geplaatst door sihamkleuter aan 02-10-2006
oooeh nu heb ike rook weer zin in.
Ik zal het oook een keer met filodeeg proberen.
bedankt voor de tip!