Bladerdeeg met tonijn en ei

2006-05-14
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • 1 pak bladerdeeg
    6 eieren
    1 blikje tonijn
    1 of 2 theelepels harissa
    1 kleine hoeveelheid geraspte kaas

Werkwijze

Stap1

Je kookt de eieren, tot je hard gekookte eieren hebt.dan prak je de eieren met de vork tot hele kleine stukjes hebt .dan doe de tonijn er bij en de harissa naar smaak en de kaas. en roer je alles door elkaar en zouten natuurlijk.

Dan pak je bladerdeeg die al ontdooit is en vul je die met de vulling. Tot alles op is. Oven op 200 graden.

Tot de bladerdeeg een mooi goud bruin kleurtje krijgt. eet Simpel .

Bil hane we shafe

je kan de harissa ook weg laten en daar in de plaats zwarte peper doen

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(2.4 / 5)

2.4 5 25
Beoordeel dit recept

25 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Italiaanse pizza met zeevruchten geserveerd op een Marokkaanse tafel, met Tajine.nl decoratief verwerkt in de tajinedeksel.

    Italiaanse pizza met zeevruchten

  • Authentieke Marokkaanse visbestilla

    Marokkaanse Visbestilla

  • Vers en zacht stokbrood met zonnebloempitten en zwarte komijn

    Stokbrood vers en zacht met zonnebloempitten en zwarte komijn

  • Heerlijke gevulde Marokkaanse panbroodjes Batbot met gehakt

    Heerlijke Marokkaanse panbroodjes Batbot gevulde met gehakt

  • Barbecue chicken pizza

    Barbecue chicken pizza

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (10)

  1. Geplaatst door mamanissa aan 15-05-2006

    dat is toch soort brik? 6 eiren vind ik best veel ,hoeveel stuk kan je van maken ?

  2. Geplaatst door mamanissa aan 15-05-2006

    dat is toch soort brik? 6 eiren vind ik best veel ,hoeveel stuk kan je van maken ?

  3. Geplaatst door mashallah aan 15-05-2006

    hallo mamanissa
    nee dit is geen brik dit wordt in tunisie pate genoemt.je kunt het in alle pateseries eten. als je 6 eieren te veel vindt kun je ook minder pakken.je kunt er 10 van maken met 6 eieren. groetjes

  4. Geplaatst door mamanissa aan 15-05-2006

    oh ik snap wat je bedoelt pate , die eten we daar ook idd altijd , erg lekker ,nou ik maak het heel snel inshallah
    dankjewel liefs x

  5. Geplaatst door mamanissa aan 15-05-2006

    zit nu in oven en ziet heerlijk uit en oh het was toch wat over gebeleven wat ik gedaan heb met de mengsel 2 el myo doorheen heb ik gelijk eiren salade haha goed toch
    zal voortaan vaak maken

  6. Geplaatst door mashallah aan 15-05-2006

    saha
    heb je het al geproeft?ik hoop dat je het lekker vindt.slim van je om van de rest eiersalade te maken.liefs moi

  7. Geplaatst door mamanissa aan 15-05-2006

    jaa het heeft echt goed gesmaakt zeg ,gewoon zoals in tunesia word gemaakt en smaakt ,ja de eiren salade was ook lekker met stokbrood superr
    liefs x

  8. Geplaatst door nouria_24 aan 17-05-2006

    Hmm, lekker, dit ga ik starks ook eens proberen!

  9. Geplaatst door nouria_24 aan 18-05-2006

    Het was heerlijk, en ik had ook nog wat tonijn/ei mengsel over en dat heb ik gewoon door de sla gedaan met wat komkommer en tomaat erbij. Lekker makkelijk!

  10. Geplaatst door mashallah aan 18-05-2006

    hallo nouria
    saha liek,ik ben blij dat je het lekker vond.een goed idee van je om van de rest een salade te maken.groetjes

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.