Layla’s maizena koekjes
2006-05-04- Keuken: Marokkaanse
- Vaardigheidsniveau: Simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Porties : 2 borden
Ingrediënten
- Voor het deeg
* 9 ei geel
* 3 kwart soepkom suiker
* 1 pak bona
* 2 vanillesuiker
* 1 bak poeder
* 800 Gram maizena ( in 1 pak zit 400 gram van koopmans) Gele pakjes zit er 200 gram in.
Voor versiering
Ongeveer 2 pakken cornflakes
2 chocolade pasta
3 pakken koffiewafels
Werkwijze
Stap1
Voorbereiding:
Je doet ei geel in en grote kom je roert het goed daarna doe je suiker en hele pak bona ook goed door elkaar mengen. Daarna doe je maizena en vanile suiker, bakpoeder goed kneden. als je er klaar bent maak je kleine bolltjes van het deeg. en dan in de oven op 200 graden ongeveer 10 min.
Gemiddelde waardering
(4.1 / 5)
25 keer beoordeeld
Gerelateerde recepten:
Info voedingswaarde
Deze informatie is per portie.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Geplaatst door asi aan 05-05-2006
salam layla86 .dit heb ik nooit gedaan
Maar het lijkt me wel lekker. Ik ga het mischien maken op de trouwfeest van mijn broer maar heb je echt alles precies uitgelegd? En wat bedoel je met de koffiewafels? Moet ik het erin rollen of …..?
Geplaatst door layla86 aan 05-05-2006
Esalaam aliekoem Klik op deze link kan je als goed zin ik heb veel foto’s er op. Deze koekjes zijn echt lekker. met dit recept heb je 2 marokkaanse borden
http://forums.marokko.nl/showthread.php?t=863825
groetjes leila
Geplaatst door asi aan 12-05-2006
salam layla86. ik heb deze koekjes vaandag gemakt het was gelukt en was lekker.ik heb gemakt voor truowfeest van buren.bedankt.
Geplaatst door mashallah aan 16-05-2006
hallo layla86
lijkt me heerlijk maar moet ik de chocolade pasta er op smeren,of hoe moet ik dat doen graag antwoord
Geplaatst door layla86 aan 23-05-2006
Esalaam aliekoem
Je moet die chocolade pasta smelten met en beetje zonnebloem olie. a marie ( ik weet niet hoe je het moet schrijben.)smelten en dan doe je die koekjes in die chocolade depppen je doet het weer in die gemalen cornflakes er doorheen.
als je het niet snapt moet je op die link klikken bovenaan. is duidelijker
Geplaatst door niwahoo aan 26-05-2006
hoeveel is 3 kwart siuker
Geplaatst door MADAME CUISINE aan 11-06-2006
3 kwart soepkom., bedoelt ze.
dus 3/4e van een soepkom
Geplaatst door sjaahida aan 03-12-2006
salam, jouw maizena koekjes lukken het best. die van jou zijn lekker zacht en vallen bijna uit elkaar echt lekker mashallah
Geplaatst door JufSamira aan 26-12-2006
Die van jou lukken inderdaad het best.Ik gebruik alleen geen chocopasta, maar echte chocola. Ik vind dat het beter smaakt.
Geplaatst door nadia20 aan 28-09-2008
Slm die van mij zijn 2x helaas mislukt terwijl ik het zoals uitgelegd heb gedaan, ze smelten in de oven. HELP wat doe ik verkeerd dan?
Geplaatst door JufSamira aan 29-09-2008
Gebruik echt bona en geen andere merk margarine. Daardoor kan het smelten.
Geplaatst door sadiye aan 17-08-2009
hmm
Geplaatst door kaoutar302 aan 17-09-2009
zaaaaaaaaaaaaaaqaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk