Gehakttaart

2006-02-02
  • Porties : 3
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • 2 uien
    2 teentje knoflook
    50 gr boter
    250 gr gehakt
    3 eiren
    100 gr geraspte kaas
    10 velletje filodeeg
    3 tomaten
    zout ,peper ,tijm,

Werkwijze

Stap1

uien en knoflook fijn snijden

in een pannetje met beetje olie bakken en dan gehakt toevoegen en mee bakken

tomaten in stukken snijden en ook mee bakken kruiden erin en alles even laten pruttelen

klop de eiren en roer de kaas door heen

oven verwarmen 180

vet de bakvorm met wat boter bekeeld 8 velletjes deeg bestrijk elke velletje met wat boter en laat ze ruim over de rand van vorm hangen

schep de ei kaas mengsel door het gehakt mengsel even roeen

doe de mengsel in de vorm en bedek de bovenkant met 2 velletje deeg, vouw het overhangende velletje erover, nog wat boter smeren de bovenkant

doe het in de oven 30 minuten bakken

gehakttaart lekker met salade of wat soep

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(3 / 5)

3 5 2
Beoordeel dit recept

2 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Authentieke Marokkaanse visbestilla

    Marokkaanse Visbestilla

  • Een Marokkaanse tajine met sardientjes, tomatensaus en kruiden, geserveerd in een traditionele aardewerken schaal.

    Tajine met sardientjes – Authentiek Marokkaans recept

  • Authentieke Marokkaanse couscous met vlees en uien-rozijnensaus, gepresenteerd op een schaal met verse koriander en amandelen

    Couscous met vlees en uien-rozijnensaus

  • Marokkaanse Zeebaars Tajine met citroen, olijven en verse kruiden

    Marokkaanse Zeebaars Tajine met Citroen en Olijven

  • Marokkaanse Vlees Tajine met Pruimen en Amandelen

    Marokkaanse Vlees Tajine met Pruimen en Amandelen

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (2)

  1. Geplaatst door sabah75 aan 02-02-2006

    ik zal hem zeker proberen

  2. Geplaatst door mamanissa aan 03-02-2006

    veel succec , het is lekker en makelijk
    nou ik hoor het wel hoe het was
    groetjes mamanissa

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.