Eierkoek met zure room

2006-01-14
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • 4 eier koeken
    1 klein bakje zure room
    kokos en aardbeienjam

Werkwijze

Stap1

je pakt een koek

smeer de binnenkant in met zure room daarna een laagje jam

dit doe je ook met een andere koek dan plak je er 2 tegen elkaar met de platte kant naar elkaar

smeer de buitenkant ook in met allen zure room wees vooral niet te zuinig

strooi er dan kokos overheen

laat ze in de koelkast lekker opzwellen en stijven en snij ze daarna in vieren

en dan heerlijk smullen

ze zijn super lekker en zo gefixt

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(4 / 5)

4 5 3
Beoordeel dit recept

3 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Harchakoekjes in de vorm van ghribia

    Harchakoekjes in de vorm van ghribia

  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

  • Zachte pretzels snelle broodjes om te maken

    Zachte pretzels snelle broodjes om te maken

  • Marokkaanse Briwat be louz - Amandeldriehoekjes

    Marokkaanse Briwat be louz – Amandeldriehoekjes

  • Amandelghribya een van de bekendste Marokkaanse koekjes

    Amandelghribya een van de bekendste Marokkaanse koekjes

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (3)

  1. Geplaatst door ellouisa aan 14-01-2006

    Klinkt lekker 🙂

  2. Geplaatst door MADAME CUISINE aan 16-01-2006

    Vooral lekker en makkelijk.
    Als je geen tijd hebt om iets te maken!!
    Moeder4 kom maar op met je recepten!

  3. Geplaatst door Moussie aan 23-11-2007

    Nou heb hem vandaag gemaakt….HEERLIJK!! En supermakkelijk nog wel.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.