Banketbakkersroom
2005-12-29- Vaardigheidsniveau: Simpel
- Toevoegen aan favorieten
Ingrediënten
- 6 dl melk
100 gr suiker
5 eierdooiers
50 gr maizena
1 vanillestok
Werkwijze
Stap1
· Kook de melk met de vanillestok
· Klop de eierdooiers met de suiker en voeg er op het laatst de maizena aan toe
· Giet de melk op de geklopte massa en meng
· Zet het geheel op het vuur en warm op tot het kookpunt, tot een goede binding. Laat afkoelen
· Om te vermijden dat er een vel op de creme komt overstrooi met bloemsuiker
Gemiddelde waardering
(3 / 5)
2 keer beoordeeld
Gerelateerde recepten:
Info voedingswaarde
Deze informatie is per portie.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Geplaatst door women aan 30-12-2005
bloemsuiker wat is dat graag uitleg?
Geplaatst door Anem aan 31-12-2005
poedersuiker
Geplaatst door thierry aan 03-01-2006
1l melk
vanille
250gr suiker
2eieren
3dooiers
30gr puddingpoeder
60gr maizena
Geplaatst door thierry aan 03-01-2006
Na bereiding met cellofaan bedekken.Geen s2(trekt water aan).