Supersnelle kipkerrie

2005-11-17
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • 200 gr rijst
    200 gr kipfilet
    Zout en peper
    1 kleine prei
    1 zakje kerriesaus (maggi)
    1 klein blikje ananasstukjes
    250 ml koud water

Werkwijze

Stap1

Snijd de kipfilet in stukjes en bak ze bruin met wat zout en peper. Snijd de prei in ringen en voeg toe. Bak dit even mee en laat de ananasstukjes uitlekken.

Voeg de stukjes toe en warm nog even door op laag vuur. Doe 250 ml koud water in een pannetje en doe hierin het zakje kerriesaus. Breng al roerende aan de kook en doe het bij het kipmengsel.

Nog even lekker doorwarmen en serveren met de rijst.

Deel dit recept met anderen

Ik ben Ellouisa, 31 jaar jong..

Meer van deze
Chef-kok »
Gemiddelde waardering

(4.7 / 5)

4.7 5 3
Beoordeel dit recept

3 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Authentieke Marokkaanse visbestilla

    Marokkaanse Visbestilla

  • Een Marokkaanse tajine met sardientjes, tomatensaus en kruiden, geserveerd in een traditionele aardewerken schaal.

    Tajine met sardientjes – Authentiek Marokkaans recept

  • Authentieke Marokkaanse couscous met vlees en uien-rozijnensaus, gepresenteerd op een schaal met verse koriander en amandelen

    Couscous met vlees en uien-rozijnensaus

  • Marokkaanse Zeebaars Tajine met citroen, olijven en verse kruiden

    Marokkaanse Zeebaars Tajine met Citroen en Olijven

  • Marokkaanse Vlees Tajine met Pruimen en Amandelen

    Marokkaanse Vlees Tajine met Pruimen en Amandelen

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.