Sinaasappelkoekjes

2005-10-31
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • 125 gram boter
    50 gram poedersuiker
    75 gram maizena
    75 gram bloem
    voor de vulling:
    25 gram boter
    100 gram poedersuiker
    1 sinaasappelschil, fijngeraspt
    2 tl sinaasappelsap

Werkwijze

Stap1

boter met suiker mixen, daarna maizena en bloem erdoor mengen.

Hoopjes deeg op bakpapier maken en iets aandrukken, voor 10 - 15 minuten goudbruinbakken, op 180 graden.

De vulling tussen 2 koekjes smeren, als koekjes zijn afgekoeld.

Vulling maak je door alles met mixer te mengen.

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(3.3 / 5)

3.3 5 3
Beoordeel dit recept

3 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Marokkaanse Briwat met amandelen en honing, geserveerd op een schaal met 'Tajine.nl' als decoratie.

    Marokkaanse Briwat met Amandelen

  • Marokkaanse Harchakoekjes in de vorm van bloemetjes, gepresenteerd op een mooi gedekte tafel met Tajine.nl subtiel verwerkt in de decoratie.

    Marokkaanse Harchakoekjes in de vorm van bloemetjes

  • Harchakoekjes in de vorm van ghribia

    Harchakoekjes in de vorm van ghribia

  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

  • Zachte pretzels snelle broodjes om te maken

    Zachte pretzels snelle broodjes om te maken

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (2)

  1. Geplaatst door sofia aan 01-11-2005

    om welke koekjes gaat hier, ik zie 3 verschillende soorten
    xxx sofia

  2. Geplaatst door wafae_gril aan 04-10-2008

    ????????

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.