Nasi kip

2015-01-18
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 5m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten


  • - rijst
    - ui
    - knoflook
    - ketjap zoete
    - nasi gorgeng van colimex in een vierkante bakje geen poeder
    - kip
    - zout
    - peper

Werkwijze

Stap1

Kip bakken in een klein beetje olie zout en peper ui en knoflook, ketjap.

Rijst koken, ik kook het in rijstkoker.

Als de kip gaar is dan nasi goreng aan toe voegen, de hoeveelheid water staat op de verpakking en dan laten koken. Als laatste rijst aan toevoegen. goed mengen.

Eet smakelijk

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(3.5 / 5)

3.5 5 10
Beoordeel dit recept

10 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Authentieke Marokkaanse visbestilla

    Marokkaanse Visbestilla

  • Een Marokkaanse tajine met sardientjes, tomatensaus en kruiden, geserveerd in een traditionele aardewerken schaal.

    Tajine met sardientjes – Authentiek Marokkaans recept

  • Authentieke Marokkaanse couscous met vlees en uien-rozijnensaus, gepresenteerd op een schaal met verse koriander en amandelen

    Couscous met vlees en uien-rozijnensaus

  • Marokkaanse Zeebaars Tajine met citroen, olijven en verse kruiden

    Marokkaanse Zeebaars Tajine met Citroen en Olijven

  • Marokkaanse Vlees Tajine met Pruimen en Amandelen

    Marokkaanse Vlees Tajine met Pruimen en Amandelen

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (3)

  1. Geplaatst door xchidax aan 09-12-2008

    Ziet er lekker uit ! 😀

  2. Geplaatst door sadiye aan 09-12-2008

    😀 ja heerlijk

  3. Geplaatst door Faat Saatje aan 04-08-2016

    Een beetje groente erbij zal wel lekker Ijn

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.