Caramel

2015-01-14
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 5m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • - 1 blikje friesche vlag condensmelk. (staat bij de koffiemelk)
    - 100 gram boter
    eetlepels lichtbruine suiker

Werkwijze

Stap1

Doe alle ingrediënten in een steelpannetje met een dikke bodem.

Op heel zacht vuur, roeren en laten koken.

Na een paar minuten heb je Caramel.

Blijf goed roeren, dat het niet aanbrandt.

Klaar!

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(0 / 5)

0 5 0
Beoordeel dit recept

0 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Marokkaanse Briwat met amandelen en honing, geserveerd op een schaal met 'Tajine.nl' als decoratie.

    Marokkaanse Briwat met Amandelen

  • Marokkaanse Harchakoekjes in de vorm van bloemetjes, gepresenteerd op een mooi gedekte tafel met Tajine.nl subtiel verwerkt in de decoratie.

    Marokkaanse Harchakoekjes in de vorm van bloemetjes

  • Een prachtige presentatie van Marokkaanse Seffa, gedecoreerd met poedersuiker, kaneel en noten, geserveerd op een schaal.

    Marokkaanse Seffa Gedecoreerd met Poedersuiker, Kaneel en Noten

  • Harchakoekjes in de vorm van ghribia

    Harchakoekjes in de vorm van ghribia

  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (2)

  1. Geplaatst door Marisah aan 25-10-2005

    Oeh, dit lijkt me erg lekker, maar niet echt goed voor je tanden 🙂

  2. Geplaatst door MADAME CUISINE aan 25-10-2005

    Dit is vooral om koekjes mee te vullen of ze er mee te bestijken.
    Ook voor chocolade-caramelkoek is dit erg lekker.
    Ik zal het recept plaatsen, zodra ik het maak.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.