Stokbrood met geitenkaas
2015-01-11- Vaardigheidsniveau: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Porties : 1
- Bereidingstijd : 5m
Ingrediënten
- - 1 Stokbrood
- 1 potje pesto
- 100 gram geraspte geitenkaas
Werkwijze
Stap1
Snijd de stokbrood in rondjes, het liefst een beetje schuin, dan krijg je een groter oppervlak namelijk.
Smeer ze eerst in met pesto en doe dan de geraspte kaar erover.
Doe ze in de oven tot de kaas gesmolten is.
De pesto kan je ook weg laten of vervangen met iets anders zoals olijfolie.
Gemiddelde waardering
(3 / 5)
2 keer beoordeeld
Gerelateerde recepten:
Info voedingswaarde
Deze informatie is per portie.
-
Vegetarisch
Ja -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Geplaatst door saadia29 aan 21-10-2005
Oh lekker en makkelijk.
Geplaatst door sihamkleuter aan 21-10-2005
wat voor soort pesto?
Geplaatst door amira_van_kozina aan 22-10-2005
waarschijnlijk groene pesto
Geplaatst door zahira aan 24-10-2005
Ja idd, groene pesto, maar smaken verschillen, je kan ook andere gebruiken. En wat ook heel lekker is, is om een paar pijnboompitten op de kaas nog te doen,voor ze de oven in gaan
Geplaatst door zilla aan 14-07-2006
Wat een leuk idee! Lijkt me lekker en snel te maken. Weer een aanwinst voor mijn receptenmap.
Geplaatst door sadiye aan 08-11-2008
hmmm heerlijk