Bami
2005-10-19- Keuken: Chileense
- Gang:Bijgerecht, Hoofdgerecht, Voorgerecht
- Vaardigheidsniveau: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Porties : 1
- Bereidingstijd : 5m
Simpele bami, maar heel smakelijk door de trassi.
Ingrediënten
- - 250 gram kipfilet gekookt en geplukt
- 1/2 ui
- 1 pak kort gekookte spaghetti
- 4 theelepels laos
- 4 theelepels kantjoer
- 1 theelepel suiker
- veel selderie
- 1 pepertje
- 4/5 tenen knoflook
- 1 theelepel gember
- 1 cm trasi
- ketjap
Werkwijze
Stap1
Olie in de wok, ui, trassi, peper, laos, kentjoer, gember fruiten. Ketjap erbij, kip meebakken, spaghetti erbij, selderij erbij en suiker erbij.
KLAAR!
De trassi stinkt heel erg als je het bakt, maar dat trekt vanzelf weg. Je kunt de groentes uitbreiden met paksoi, amsoi, kousenband etc.
Gemiddelde waardering
(3.5 / 5)
10 keer beoordeeld
Gerelateerde recepten:
Info voedingswaarde
Deze informatie is per portie.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Geplaatst door Rzinia aan 22-11-2005
ik heb jouw nasi gemaakt en was heeeeeerlijk dus deze probeer ik ook. inderdaad trassi geeft een heerlijke smaak, maar bij het koken stinkt het wel