Vis in de oven
2005-10-17- Keuken: Marokkaanse
- Vaardigheidsniveau: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Porties : 1
- Bereidingstijd : 5m
Ingrediënten
- - 2 grote vissen (of meer)
- ui
- rode paprika
- groene paprika
- olie
- een beetje zout
- citroen
Werkwijze
Stap1
Maak de vissen goed schoon, en marineer ze met de chermoula. Meng de chermoula met citroensap en besmeer de vis .
Doe de ui op de bodem van de ovenschaal en doe dan de paprika en citroen erop en besmeer de groenten ook met chermoula. Doe de vis erop en giet olie over de vis en de groenten.
Dek alles goed toe met aluminiumfolie zodat er geen stoom eruit kan en bak het gaar in de oven. Op ongeveer 200 tot 250 graden in de oven in een uur gaar bakken.
Serveer de vis met de tomatensaus, olijven en schijfjes citroen er bovenop
Chermoula: (knoflook, kezbour, peper, chilipoeder, paprikapoeder, zout, en komijn)
Tomatensaus: 1 kg tomaten, 2 uien, olie en een beetje van chermoula.
Gemiddelde waardering
(4.4 / 5)
7 keer beoordeeld
Gerelateerde recepten:
Info voedingswaarde
Deze informatie is per portie.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Geplaatst door MADAME CUISINE aan 17-10-2005
lekker!
Geplaatst door ceuta aan 18-10-2005
mmm ziet er geweldig uit
Geplaatst door oemnizar aan 18-10-2005
Baraka allahoe fikoem.
Groetjes