Pasta met broccoli roomsaus

2005-10-09
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 5m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • - 300 gr gehakt (of kipfilet) 
    - 1 grote broccoli
    - 1 rode paprika
    - 1 grote ui
    - fusilli pasta
    - groene pesto
    - zwarte peper
    - zout
    - olijfolie
    - 125 ml Crème fraîche

Werkwijze

Stap1

Maak de broccoli schoon, met water en een snufje zout aan de kook brengen.

Breng de pasta ook aan de kook met wat olijfolie (zodat het niet gaat plakken) en snufje zout.

In een hapjespan gehakt bakken in olijfolie, daarbij doe je dan snufje zout, peper en twee eetlepels groene pesto.

Dit laat je rustig bakken ondertussen snijd je de ui en paprika in kleine blokjes en die bak je dan ook mee.

Als de broccoli gaar gekookt, ff afgieten en bij het gehakt mee bakken als laatste doe je de crème fraiche erbij.

Je zal zien dat het een romige volle saus wordt die kan je op je pasta serveren.

Ik maak deze pasta ook soms zonder paprika maar de paprika kleurt het wel mooi maar je kan varieren met andere groentes

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(3.8 / 5)

3.8 5 6
Beoordeel dit recept

6 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Authentieke Marokkaanse visbestilla

    Marokkaanse Visbestilla

  • Een Marokkaanse tajine met sardientjes, tomatensaus en kruiden, geserveerd in een traditionele aardewerken schaal.

    Tajine met sardientjes – Authentiek Marokkaans recept

  • Authentieke Marokkaanse couscous met vlees en uien-rozijnensaus, gepresenteerd op een schaal met verse koriander en amandelen

    Couscous met vlees en uien-rozijnensaus

  • Marokkaanse Zeebaars Tajine met citroen, olijven en verse kruiden

    Marokkaanse Zeebaars Tajine met Citroen en Olijven

  • Marokkaanse Vlees Tajine met Pruimen en Amandelen

    Marokkaanse Vlees Tajine met Pruimen en Amandelen

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.