Italiaanse pastasaus met gehakt
2005-10-09- Keuken: Italiaanse
- Gang:Hoofdgerecht
- Vaardigheidsniveau: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Porties : 4
- Bereidingstijd : 20m
Ingrediënten
- - 3 eetlepels olijfolie
- 1 ui fijngehakt
- 1 teentje knoflook uitgeperst
- 2 worteltjes grofgeraspt
- 1 stengel bleekselderij fijngehakt
- 500 g rundergehakt
- 1 blikje tomatenpuree
- 1 blik tomatenblokjes (met vocht)
- 2 theelepels gedroogde tijm
- 1-2 eetlepels Maggi Tuinkruiden Bouillon (pot)
Werkwijze
Stap1
1. Roerbak in de olijfolie: de ui, het knoflookteentje, de worteltjes en de bleekselderij tot de groenten zacht zijn
2. Voeg het gehakt toe en bak het rul
3. Roer de tomatenpuree, de tomatenblokjes met het vocht en de tijm erdoor
4. Breng de saus op smaak met het bouillonpoeder
5. Laat de saus pruttelen tot hij iets is ingedikt.
Vleessaus die ook erg lekker is in een tortilla!
Gemiddelde waardering
(4.2 / 5)
14 keer beoordeeld
Gerelateerde recepten:
Info voedingswaarde
Deze informatie is per portie.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend